A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

QSList

Hva er QSlist?

Facebook er verdens største nettverk av potensielle kunder. Halvparten av alle nordmenn er på Facebook, og alle aldersgrupper er representert. Totalt har Facebook over 900 millioner brukere over hele verden (2,6 mill i Norge), og alle er et tastetrykk unna.

Ståle Lindblad

Vårt mål med QSlist er å gjøre mulighetene i sosiale medier tilgjengelig for alle bedrifter, uavhengig av ressurser, kompetanse og markedsbudsjett.

Med QSlist kan alle virksomheter lage profesjonelle Facebooksider uten å kunne noe om Facebook, og uten å leie dyre konsulenter. Velg hvilken type side du vil ha og legg inn tekst og bilder, så er siden klar til å legges ut på Facebook. Og når du vil endre på siden, så gjør du det selv. Kan du bruke epost, så kan du bruke QSlist.

Å bruke QSlist koster bare kr 250,- pr. måned for en Facebookside. Prisen er den samme uansett hvor mange faner (undersider) du bruker, og alle standardmaler er inkludert i prisen. Du betaler for et år av gangen, og du bestemmer selv om du ønsker å fornye etter 12 mnd.

Vil du ha ditt eget design på Facebooksidene, eller finner du ikke en mal som er tilpasset dine behov? Ta kontakt, så hjelper vi deg å tilpasse sidene akkurat slik du ønsker.